Over RealHosting

RealHosting is een middelgrote Nederlandse hostingprovider, gespecialiseerd in hosting met toegevoegde waarde en niets anders. Dat doen we al vanaf 2001. Met een enthousiast en hecht team van professionals zijn wij klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn.

Over RealHosting

Voor ons is hosting een combinatie van de volgende succesfactoren:

 • Toegevoegde waarde
  Eén keer het wiel uitvinden is al lastig genoeg: dat hebben wij voor jou gedaan. Door onze jarenlange ervaring is de kans groot dat we een vergelijkbare uitdaging al eens eerder zijn aangegaan. Onze klanten profiteren van die expertise. Wij zullen snel tot een adequate oplossing komen voor jouw hostinguitdaging.
 • Superieure ondersteuning
  Wij zijn jouw paraplu in de regenbui. RealHosting is telefonisch altijd goed bereikbaar. Je wordt in het Nederlands geholpen door ons professionele team. Onze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat.
 • Uitstekende technische basis
  Uiteraard zorgen wij ervoor dat de onderliggende technologie en infrastructuur van de juiste kwaliteit zijn. Wij combineren de beste technologieën tot een robuuste totaaloplossing.
 • Veel beheertools en vlekkeloze integratie
  Met ons next-generation control panel zijn alle diensten die je afneemt eenvoudig te beheren. Tevens is integreren eenvoudig door onze open filosofie (APIs en white-label branding mogelijkheden).

Nog niet overtuigd? Bekijk onze uitgebreide lijst met voordelen, of raadpleeg onze referenties. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie