Hosting verhuisservice

Het verhuizen van een domeinnaam, of hostingpakket naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn site uit de lucht? Hoe zit het met mijn email? Hoe kan ik de gegevens omzetten? Kan ik een week zonder email? Wat als mijn website en/of domeinnaam verdwijnen? Door deze obstakels blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze in sommige gevallen zelfs ontevreden zijn. Dat is niet nodig!

Als je jouw hosting onderbrengt bij RealHosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice.

Gratis verhuisservice van je hosting

Met onze gratis verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van jouw domeinnamen, websites en e-mail. Hoe ziet onze verhuisprocedure er uit:

  1. Wij stellen een projectmanager aan
  2. De projectmanager inventariseert samen met jou je huidige hosting
  3. Wij kopiƫren jouw website(s) naar onze server
  4. Wij testen jouw website(s) op onze hostingomgeving en optimaliseren de hostingomgeving
  5. Hierna kan je controleren of de site goed werkt
  6. Als jij een GO geeft maken we je e-mailadressen aan en verhuizen we de domeinnaam (zonder downtime) naar RealHosting
  7. Wij helpen je met het instellen van je e-mail

Wij besteden kosteloos maximaal 30 minuten aan de verhuizing (voldoende voor 95% van de websites). Daarna berekenen we (na akkoord), 20 Euro per kwartier. Dankzij onze unieke verhuisservice loop je geen risico bij het verhuizen van je hosting naar RealHosting.

Meer informatie Verhuisformulier