Magento Patch

Magento brengt Security Update uit voor versie 2.2.1, 2.1.10 en 2.0.17

Het Security Team van Magento heeft gister een Security Update uitgebracht voor Magento versie 2.2.1, 2.1.10 en 2.0.17. Deze updates bevatten o.a. verbeteringen rondom Cross-site scripting (XSS) en nog vele andere beveiligingsmaatregelen.

Bezoek de website van Magento om de Security Update te downloaden en voor gedetailleerde informatie.

Direct patchen

Wij adviseren gebruikers van Magento software om de Security Update direct door te voeren, of waar nodig een Magento professional in te schakelen om dit voor jou te doen. Neem contact op met de afdeling Verkoop voor verder advies en een offerte.

Kom je er niet uit?

Loop je ondanks onze uitleg toch vast en kom je er niet uit? Geen probleem, we helpen je graag! Tijdens kantooruren bel je met 088-7508918 (maandag-vrijdag 9u00-17u00). Je kan uiteraard ook onderstaand contactformulier invullen. Op werkdagen voor 17u00 contact gezocht? Dan krijg je gegarandeerd dezelfde dag reactie!