WordPress 4.9.3 uitgebracht

Op 5 februari 2018 is WordPress 4.9.3 uitgebracht. Dit is een onderhoudsupdate. We raden je aan om de update onmiddellijk door te voeren.

34 bugfixes en PHP 7.2 compatible

Deze onderhoudsupdate bevat in totaal 34 bugfixes en is tevens PHP 7.2 compatible.

Op wordpress.org vind je de verdere details van deze update.

WordPress updaten naar versie 4.9.3

Als je inlogt op de back-end van WordPress, dan zie je de melding dat WordPress 4.9.3 beschikbaar is. Klik op de link ‘Nu bijwerken’ om jouw WordPress versie bij te werken naar versie 4.9.3 Wil je een nieuwe installatie van WordPress uitvoeren, dan kan je de laatste versie downloaden via https://nl.wordpress.org.

Website met auto-updates hoeven geen actie te ondernemen.

Let op

  • Maak voor een update altijd eerst een back-up van de bestanden en van de database. Uiteraard is dit zo geregeld met onze handige file back-up en database back-up tool.
  • Werk voor de update eerst je plugins bij en eventueel je thema. Deze moeten namelijk compatible zijn met de nieuwe versie van WordPress.

Vragen?

Heb je nog vragen, kom je er niet uit, of wil je dat wij je helpen bij updaten van WordPress? Neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@realhosting.nl.

Over Dave BuisDave Buis
Dave is Marketing manager bij RealHosting. Hij verzorgt de (online) marketing en is betrokken bij nieuwe productontwikkelingen. Verder adviseert hij bestaande- en nieuwe relaties en zet hij graag een stapje extra. Daarnaast is hij fervent gebruiker van WordPress.
RealHosting – professional hosting, personal service
realhosting.nl – verkoop@realhosting.nl – 088 7508918