Joomla 3.8.8 uitgebracht

Op 22 mei 2018 is Joomla 3.8.8 uitgebracht. Dit is een beveiliging- en onderhoud update. Naast 9 kwetsbaarheden in de beveiliging zijn er meer dan 50 bug fixes en verbeteringen doorgevoerd. We raden je aan om de update onmiddellijk door te voeren.

Op joomla.org vind je de verdere details van deze update.

Joomla! updaten naar 3.8.8

Wanneer je inlogt binnen de back-end van Joomla! zie je een rode melding. Klik op ‘Update Now’ om Joomla! te updaten naar versie 3.8.8.

Let op!
– Houd er rekening mee dat wanneer je bepaalde componenten / extensies gebruikt, deze wel compatible moeten zijn met versie 3.8.8.
– Maak daarnaast altijd een back-up van de web bestanden en database voordat je de upgrade uitvoert. Uiteraard is dat bij ons geen probleem met onze handige file back-up en database back-up tool.

Vragen?

Heb je nog vragen, kom je er niet uit, of wil je dat wij je helpen bij updaten van Joomla? Neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@realhosting.nl.

Over Dave BuisDave Buis
Dave is Marketing manager bij RealHosting. Hij verzorgt de (online) marketing en is betrokken bij nieuwe productontwikkelingen. Verder adviseert hij bestaande- en nieuwe relaties en zet hij graag een stapje extra. Daarnaast is hij fervent gebruiker van WordPress.
RealHosting – professional hosting, personal service
realhosting.nl – verkoop@realhosting.nl – 088 7508918