Maak kennis met onze nieuwe huisstijl!

De huisstijl van RealHosting is in een nieuw “2.0” jasje gestoken. Een nieuw jasje dat past bij de missie en hedendaagse ambities van RealHosting en gaat bijdragen aan een grotere herkenbaarheid en zichtbaarheid.

In dit artikel willen we je alvast kennis laten maken met onze nieuwe huisstijl. De komende weken zullen wij onze nieuwe huisstijl stap voor stap doorvoeren op al onze uitingen (website, social media, facturen, controle paneel, e-mailberichten enzovoorts).

Over RealHosting

In zeventien jaar tijd is RealHosting uitgegroeid tot een toonaangevende partner voor webprofessionals. Webdesigners, full-service internetbureaus, digital agencies, programmeurs en vele andere webprofessionals vertrouwen op de producten en diensten van RealHosting.

‘RealHosting bestaat dit jaar alweer 17 jaar’, vertelt Dave Buis, Marketing manager bij RealHosting. ‘In al die tijd is de huisstijl regelmatig veranderd danwel opgepoetst. Als bedrijf zijn we volwassen geworden, nu onze uitstraling nog. Deze nieuwe huisstijl laat beter zien wie we zijn en draagt bij aan de propositie en positionering van het merk RealHosting.’

Een nieuw jasje

Ons logo heeft een andere kleur en lettertype (Ubuntu) gekregen. Ook ons beeldmerk, het bekende wolkje, is wat strakker gemaakt met een paarse gradient.

Primair logo
RealHosting logo nieuw

Verschillende variaties
Verschillende variaties

Naast het logo zijn ook andere elementen in onze huisstijl aangepakt. Hieronder enkele voorbeelden.

Primaire kleuren
Kleuren

Gradients
Gradients

Lettertype (Ubuntu)
Lettertype

Icons (Feather)
Icons

Call to actions
Call to actions

De nieuwe huisstijl is ontwikkeld door onze partner Eagerly.

Pay-off

Bij RealHosting staan we voor kwalitatief goede producten en diensten, en geloven we in persoonlijk contact met de klant. We zeggen niets voor niets: we zijn klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn.

Deze belofte vatten we samen in onze pay-off: professional hosting, personal service

Nieuwe website

Naast de nieuwe huisstijl zijn we op het moment ook druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. Momenteel zijn de back-end developers druk aan het werk. Naar verwachting zullen wij in de zomer van dit jaar de nieuwe website presenteren.

Meer weten?

Wil je meer weten over RealHosting? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop voor verder advies.

Over Dave BuisDave Buis
Dave is Marketing manager bij RealHosting. Hij verzorgt de (online) marketing en is betrokken bij nieuwe productontwikkelingen. Verder adviseert hij bestaande- en nieuwe relaties en zet hij graag een stapje extra. Daarnaast is hij fervent gebruiker van WordPress.
RealHosting – professional hosting, personal service
realhosting.nl – verkoop@realhosting.nl – 088 7508918