Home / Domeinnaam check / Domeinbemiddeling

Domeinbemiddeling

Wil je een domeinnaam registreren, maar is deze al vastgelegd door een andere partij? Maak dan gebruik van onze professionele domeinnaam bemiddeling om de domeinnaam over te nemen. Hierdoor maak je de meeste kans om de domeinnaam in handen te krijgen en tegen de beste prijs. Dankzij onze aanpak blijf je als koper anoniem voor de verkoper en kan je rekenen op een veilige overdracht.

Let op: Je kunt RealHosting alleen inschakelen voor domeinnaambemiddeling en niet voor verkoopbemiddeling.

Werking domeinnaambemiddeling

Bij domeinnaambemiddeling volgen ons specialisten altijd een vaste procedure die uit drie stappen bestaat:

1. Onderzoek

Bemiddeling start altijd met een haalbaarheidsonderzoek. In deze fase zoeken we uit wie de domeinnaam heeft geregistreerd. Vervolgens nemen we contact op met de eigenaar om te informeren of hij/zij bereid is om de domeinnaam te verkopen. Hierna ontvang je een rapport met een prijsanalyse en een advies over de vervolgstappen.

Kosten: € 175,- No cure, no pay

2. Onderhandeling

Na overleg starten wij namens jou de onderhandelingen. Hier gaan we heel ver. Zo schakelen wij bijvoorbeeld een tolk in als dat nodig is. Uiteraard proberen we de beste prijs te onderhandelen, maar nooit meer dan het maximale bedrag dat we samen hebben afgesproken.

Kosten € 249,-

3. Overdacht domeinnaam

Om een domeinnaam te kunnen verhuizen is een verhuistoken nodig. Dit is een soort geheime sleutel die is gekoppeld aan de domeinnaam. We kunnen de domeinnaam pas verhuizen als we die geheime code van de verkoper ontvangen.

Als er overeenstemming is over een overname en de prijs, dan dragen wij zorg voor die overdracht. Hierbij zijn er twee opties:

1. Het bedrag betalen aan de verkopende partij.

Hierna verhuizen wij de domeinnaam na ontvangst van de verhuistoken van de verkoper.

Kosten: € 0,- + reguliere verhuiskosten domeinnaam.

2. Veilige overdacht via ESCROW

Bij Escrow wordt een onafhankelijke derde partij ingeschakeld. Deze ontvangt de verhuiscode en het overnamebedrag. Het overnamebedrag wordt aan verkoper pas overgemaakt als de verhuizing succesvol is afgerond.

Kosten: € 249,- + 5% van de aankoopsom (met een minimum van €100,-) + reguliere verhuiskosten domeinnaam.

* de genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Talpa maakt al jaren gebruik van onze expertise op gebied van domeinregistraties.
Regelmatig heeft Talpa mediaconcepten die internationaal worden uitgerold. RealHosting neemt dit projectmatig over van Talpa en zorgt ervoor dat de domeinnamen in al die landen worden vastgelegd. Soms zijn de domeinnamen al geregistreerd. In die gevallen gaat RealHosting bemiddelen voor Talpa in de aankoop van de betreffende domeinnamen.

Meer informatie domeinnaam bemiddeling

Heb je interesse in domeinnaam bemiddeling? Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook mailen naar verkoop@realhosting.nl, of tijdens kantooruren bellen naar: 088-7508948.

Laat Ronald contact opnemen
Ronald Operationeel manager
Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring
web-monitoring-ok