Home / Domeinnaam registreren / Domeinbemiddeling

Domeinbemiddeling

Wil je een domeinnaam registreren, maar is deze al vastgelegd door een andere partij? Wil je de beste bemiddeling met de hoogste slagingskans? Schakel dan RealHosting in.

Bemiddeling bij aankoop van een domeinnaam

Wij nemen als onafhankelijke partij contact op met de eigenaar en proberen de domeinnaam over te nemen en op jouw naam te zetten. Omdat wij als onafhankelijke partij optreden nemen we je veel rompslomp uit handen en kunnen wij doorgaans een betere prijs onderhandelen. Ook zorgen wij direct voor het overzetten van de domeinnaam op jouw (bedrijfs)naam en zorgen we desgewenst voor de hosting. Makkelijker kan niet!

Talpa maakt al jaren gebruik van onze expertise op gebied van domeinregistraties. 
Regelmatig heeft Talpa mediaconcepten die internationaal worden uitgerold. RealHosting neemt dit projectmatig over van Talpa en zorgt ervoor dat de domeinnamen in al die landen worden vastgelegd. Soms zijn de domeinnamen al geregistreerd. In die gevallen gaat RealHosting bemiddelen voor Talpa in de aankoop van de betreffende domeinnamen.

Kosten bij bemiddeling domeinnaam

Voor bemiddeling rekenen wij een bedrag van €85,- per domeinnaam (ook als de overname niet slaagt). Mocht de overname slagen, dan brengen wij tevens 15% van het overnamebedrag in rekening. Daarnaast brengen wij onze reguliere verhuiskosten in rekening. Tot slot kunnen (in overleg) Escrow-kosten gerekend worden.

Inbegrepen bij onze domeinnaam bemiddeling:

  • 5 initiële contactpogingen met eigenaar (telefoon, email, skype, etc). Dit is alleen om contact te krijgen (dus exclusief onderhandelingen)
  • Onderhandeling over de prijs
  • Verhuizing domeinnaam naar RealHosting
  • Tenaamstelling domeinnaam aanpassen 1
  • Koppelen aan hosting (optioneel)

1Soms worden extra kosten berekend voor het wijzigen van de houder.

De gemeente Noordwijk is in het verleden een domeinnaam kwijtgeraakt.
Door een externe fout is de gemeente Noordwijk in het verleden een domeinnaam kwijtgeraakt. Via domeinnaambemiddeling heeft RealHosting er voor gezorgd dat ook deze domeinnaamregistratie weer op naam is gekomen van de gemeente Noordwijk.
J.C.M. (Johan) van den Berg, Gemeente Noordwijk

Domeinnaambemiddeling aanvragen

Via onderstaande formulier kan je domeinnaam bemiddeling door RealHosting aanvragen.

Laat Ronald contact opnemen
Ronald Operationeel manager
Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring
web-monitoring-ok