Home / Domeinnaam check / Domeinnaam monitoring

Bescherming van je merk en reputatie met Domeinnaam Monitoring

Voorkom misbruik van je merknaam met Domeinnaam Monitoring.

Domeinnaam Monitoring

Domeinnaam Monitoring D

Dagelijks worden er wereldwijd vele duizenden nieuwe domeinnamen vastgelegd. Veel domeinnamen worden met een legitiem doel geregistreerd.Helaas worden er soms ook domeinnamen  geregistreerd met minder goede intenties, bijvoorbeeld om misbruik te maken van een sterke merknaam of goede reputatie. Door middel van phishing en typosquatting duperen kwaadwillenden wereldwijd miljoenen mensen. Onze dienst Domein Monitoring spoort dergelijk misbruik gemakkelijk op en beperkt je schade tot een minimum.

Werking

1. 24/7 monitoring
Onze dienst scant 24/7 het internet af op zoek naar bestaande én nieuwe domeinnaamregistraties die overeenkomen met of sterk lijken op je merknaam. Deze worden overzichtelijk weergegeven in je persoonlijke dashboard.

2. Overzicht resultaten
Om je snel inzicht te geven in de meldingen worden alle resultaten gecategoriseerd. Hierbij onderscheiden we 10 verschillende groepen (waaronder phishing en reclame). Sommige vormen van merkinbreuk vragen immers sneller om actie dan anderen

3. Expert review
Niet alle gemelde resultaten hebben opvolging nodig. Laat onze experts daarom je resultaten analyseren en voorzien van een risico-score. Aan de hand van deze score adviseren we je maandelijks over de resultaten die juridische opvolging nodig hebben.

4. Juridische opvolging misbruik en inbreuk Onze experts verzorgen de opvolging en sturen namens jou een sommatie, of dienen een notice & takedown verzoek in. Dit biedt in 95% van de gevallen een oplossing.

5. WIPO procedure
Mocht verdere juridische opvolging nodig zijn dan kunnen we in samenwerking met onze partner ICTRecht een WIPO procedure starten.

Domeinnaam Monitoring aanvragen

Domeinnaam Monitoring kan eenmalig middels een Monitoring QuickScan, of via een abonnement zodat je altijd binnen 48 uur op de hoogte bent als er mogelijk inbreuk op jouw merk wordt gemaakt.

  • Wereldwijde dekking
  • Overzichtelijk dashboard
  • Analyse door experts
  • Binnen 24- 48 uur notificatie
  • Direct juridische opvolging
Domeinnaam Monitoring Pakketten

Wij bieden onze Domeinnaam Monitoring aan in drie verschillende pakketten. Hieronder vind je een overzicht. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op, of vraag het gewenste pakket direct aan.

Wil je eerst onze service proberen? Vraag dan een Monitoring QuickScan aan. Hierdoor krijg je direct inzicht hoe je merk en online voor staat.

Meest gekozen!
Brons Abonnement Domeinnaam Monitoring Brons
€ 269,00 Per maand
24/7 Domeinnaam Monitoring
Groepering resultaten
Expert review
Juridische opvolging
Optie: extra merk toevoegen € 169 p/m
Expert review -
Sommatie -
Notice & takedown -
Toon alles
Zilver Abonnement Domeinnaam Monitoring Zilver
€ 419,00 Per maand
24/7 Domeinnaam Monitoring
Groepering resultaten
Expert review
Juridische opvolging
Optie: extra merk toevoegen € 159 p/m
Expert review -
Sommatie € 199 per brief
Notice & takedown € 199 per procedure
Toon alles
Goud Abonnement Domeinnaam Monitoring Zilver
€ 569,00 Per maand
24/7 Domeinnaam Monitoring
Groepering resultaten
Expert review
Juridische opvolging
Optie: extra merk toevoegen € 149 p/m
Expert review € 29 per melding
Sommatie € 179 per brief
Notice & takedown € 179 per procedure
Toon alles
Domeinnaam Monitoring QuickScan

Ben je nieuwsgierig naar de kracht en de werking van onze Domeinnaam Monitor? Vraag dan een QuickScan aan. De Domeinnaam Monitor QuickScan scant het hele internet eenmalig af. Hierbij wordt gezocht naar domeinnamen die overeenkomen, of sterk lijken op je merknaam. Zo heb je in één keer overzicht van hoe je merk er online voor staat.

Gratis QuickScan

Scan van 1 merknaam. Je ontvangt een rapport met maximaal 10 actuele .nl-domeinnnamen die een potentieel risico vormen voor jouw merknaam.

Kosten: € 0,-

Aanvragen

Eenmalige QuickScan .NL

Eenmalige scan van de .nl zone op jouw merknaam. Je ontvangt een rapport met maximaal alle .nl-domeinnnamen die een potentieel risico vormen voor jouw merknaam.

Kosten: € 99,-

Aanvragen

Eenmalige QuickScan global

Eenmalige scan van alle domeinnaamextensies op jouw merknaam. Je ontvangt een rapport met maximaal alle domeinnamen die een potentieel risico vormen voor jouw merknaam.

Kosten: € 399,-

Aanvragen

Domeinnaam Monitoring QuickScan aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een Quickscan.

Ronald Operationeel manager
Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring
web-monitoring-ok