Home / Domeinnaam check / Bescherm je website met Premium DNS

Bescherm je website met Premium DNS

Voor de meeste van onze klanten geldt dat ze snelheid, veiligheid, en betrouwbaarheid van hun website het belangrijkste vinden. We zijn daarom continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Steeds vaker worden DNS-servers aangevallen door hackers, wat kan resulteren in tragere websites of zelfs tijdelijke downtime. Om de betrouwbaarheid van jouw website(s) significant te verbeteren biedt RealHosting een nieuwe dienst aan, Premium DNS!

Premium DNS

Standaard heeft elke klant van RealHosting de beschikking over drie name servers. Deze staan opgesteld in Amsterdam, Haarlem en Barcelona. Voor de meeste websites is dit voldoende. Heb je een website waarbij de betrouwbaarheid cruciaal is, dan is een hogere spreiding over meer DNS-servers van belang om dit risico te minimaliseren. Ook voor de snelheid van de website kan dit van groot belang zijn. Bezoekers van jouw websites die zich bevinden in Nederland krijgen de DNS-informatie snel teruggekoppeld. Vanuit Azië of Amerika, kan er bijvoorbeeld een kleine vertraging optreden.

Voordelen Premium DNS

Kies je voor Premium DNS, dan krijg jouw website de beschikking over een geoptimaliseerd netwerk van ruim 3.000 verschillende nameservers, verspreid over 16 landen en 23 locaties. Van Tokio tot Los Angeles en van Sydney tot Johannesburg. Elke bezoeker van jouw website wordt verbonden met de dichtstbijzijnde nameserver op het beveiligde netwerk. Door de grote spreiding van deze servers levert dit ook voor bezoekers van buiten Nederland snellere DNS responses en verminderde laadtijd op. En als één of zelfs meer nameservers uitvallen door een aanval of storing, dan nemen andere servers het automatisch over. Hierdoor ben je minder kwetsbaar voor storingen en aanvallen. Deze oplossing is ideaal voor websites en webshops waar snelheid, hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid cruciaal is.

Als je gebruik maakt van Premium DNS, dan kan je deze volledig blijven beheren vanuit RealCloud. Alles vanuit één beheerspaneel is immers wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Premium DNS wordt aangeboden in partnership met DNS Made Easy. Al ruim 15 jaar zijn zij expert op het gebied van nameservers, fail-over oplossingen en verzorgen zij de nameservers voor ruim 900.000 domeinen. Hun IP anycast network biedt de snelste nameservers en een stabiliteit die zichzelf bewezen heeft met ruim 17 jaar 100% uptime.

Kosten Premium DNS

Je schakelt Premium DNS per domeinnaam in. Je betaalt hiervoor per domeinnaam slechts €4,99 per maand excl. BTW. Hierbij krijg je per domeinnaam de mogelijkheid om tot 1.000 DNS records aan te maken en kunnen er 10.000.000 verzoeken per maand worden afgewikkeld.

Wil je Premium DNS inzetten voor meer dan 100 domeinen, neem dan contact met ons op voor speciale staffel prijzen.

Premium DNS activeren

Raadpleeg onze helpdesk voor een stap-voor-stap uitleg hoe je Premium DNS binnen één minuut activeert.

 

Premium DNS actief

Meer informatie Premium DNS

Heb je nog vragen over Premium DNS? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze domein specialisten via advies@realhosting.nl, of bel tijdens kantooruren met 088-7508918.

Laat Ronald contact opnemen
Ronald Operationeel manager
Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring
web-monitoring-ok