Home / Bieden jullie een SLA garantie?

Bieden jullie een SLA garantie?

Wij leveren wél support (bijvoorbeeld hoe je FTP kunt gebruiken)

Bij dienstverlening binnen de ICT is het mogelijk om de afspraken rondom de dienstverlening vast te leggen in een Service Level Agreement (SLA). Soms ook met garanties op gebied van beschikbaarheid en reactietijden.

RealHosting biedt deze mogelijkheid niet, omdat het over het algemeen een beetje onzin is:

  • Het opzetten en onderhouden van zo’n SLA vraagt veel inspanningen. Vervolgens moeten de resultaten eenvoudig inzichtelijk (meetbaar) worden gemaakt en de afwikkeling hiervan in een proces gewaarborgd. Onze hostingdiensten zouden fors duurder worden als we met onze klanten zo’n SLA afspreken. We houden het liever betaalbaar voor iedereen.
  • SLAs gaan vaak over uitsluitingen waarover geen verantwoordelijkheden worden genomen. Zaken als overmacht, oorzaken van buiten af, de webapplicatie zelf, tussenliggende netwerkverbindingen, stroomvoorziening, et cetera worden meestal uitgesloten. Daarmee is de SLA garantie niets meer waard als er echt problemen zijn.
  • Compensatie gaat vaak naar rato. We hebben het dan over enkele centen. De verwerking hiervan kost meer dan het oplevert.

Daarom hebben wij één ding dat wij beloven: wij zullen altijd ons best blijven doen voor onze klanten en ze proberen te helpen als we daar redelijkerwijs toe in staat zijn.

Wij leveren wél support (bijvoorbeeld hoe je FTP kunt gebruiken)
Kom je er niet uit?
Staat jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem, we helpen je graag!
088 - 750 89 18 wachttijd gemiddeld 17 seconden
Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring
web-monitoring-ok