Home / Hoe plaats ik een file back-up terug?

Hoe plaats ik een file back-up terug?

Wij leveren wél support (bijvoorbeeld hoe je FTP kunt gebruiken)

Je website is bij RealHosting in goede handen. Wij maken altijd een back-up van je gegevens, zelfs bij het kleinste pakket. Toch zijn er een aantal opties beschikbaar. Hoe zit dat nou?

Back-ups & herstel van bestanden

RealHosting maakt iedere 24 uur een reservekopie van jouw website. Die bewaren we ongeveer 30 dagen, zodat we terug in de tijd kunnen als dat nodig is.

In de standaard situatie heb je RealHosting nodig om deze bestanden terug te zetten. Zit deze optie inbegrepen in je pakket, dan betaal je daar niets extra’s voor. Zit deze optie niet inbegrepen in je pakket, dan betaal daarvoor 25 Euro per herstel. Wil je bestanden én een database herstellen, betaal je geen 50 Euro maar gewoon 25 Euro.

Ik heb geen eigen back-ups maar ben toch data kwijt – help!

In het geval je geen eigen back-ups hebt en wilt terugvallen op de back-ups van RealHosting, dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wij zullen dan ons uiterste best doen om de gewenste bestanden te herstellen. Omdat dit voor ons veel werk is moet je rekening houden met een doorlooptijd van enkele uren. Bovendien rekenen wij kosten voor het herstellen van gegevens. Je betaald daarvoor 25 Euro per herstel. Een herstel kan je aanvragen via onze servicedesk of onderstaand formulier.

Wij leveren wél support (bijvoorbeeld hoe je FTP kunt gebruiken)
Kom je er niet uit?
Staat jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem, we helpen je graag!
088 - 750 89 18 wachttijd gemiddeld 17 seconden
Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen, zie ook onze privacyverklaring
web-monitoring-ok