Meer winst door Optimalisatie

Soms heb je het gevoel dat er “meer in het vat zit”. Door gebruik te maken van de laatste en meest geavanceerde technieken, halen we het maximale uit je website of webapplicatie. Onze specialisten gaan in dat geval de instellingen van je website en webserver analyseren en tweaken, zodat alle processen blijvend worden geoptimaliseerd.

Hierdoor wordt jouw website of webapplicatie niet alleen sneller, maar kunnen we ook het processorgebruik, geheugengebruik en het dataverkeer naar beneden brengen.

Optimalisatie

Optimalisatie Hosting

Het optimaliseren van een website en webserver is een vak apart. Onze specialisten zijn allemaal op de hoogte van de laatste technieken en weten deze op een krachtige manier toe te passen. Zo optimaliseren we onder andere PHP voor optimale performance en installeren wij REDIS voor geavanceerde caching. We hebben oog voor detail en niets ontsnapt aan onze aandacht. Zo halen we er uit wat er in zit.

Werking Optimalisatie
Optimalisatie werkt als volgt: als een website of webapplicatie relatief zwaar is, kunnen onze specialisten de instellingen analyseren. Wij voeren dan een benchmark uit om te kijken waar we staan, en waar we naartoe willen. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van de pijnpunten. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waar winst kan worden behaald.

Periodiek voeren wij onderhoud uit op onze servers, en tweaken we waar nodig de website of webapplicatie met nieuwe technieken. Zo houden we je website in topconditie.
 
Kosten Optimalisatie
  • € 12,50 p.m. per website
  • Partnerprogramma: € 10,00 p.m. per website

Voordelen

  1. Supersnelle webserver (Nginx)
  2. PHP optimalisatie (PHP-FPM met Zend OPcache)
  3. Installatie & configuratie REDIS caching
  4. Opslag van sessies in geheugen
  5. Minder verbruik van resources

Veelgestelde vragen

Het optimaliseren van een website of webapplicatie is een continue proces. Technieken die vandaag de dag goed werken, zijn morgen wellicht achterhaald. Alleen zo houden we je website in topconditie.
Iedere website is een opzichzelfstaande applicatie. Optimalisatie komt pas echt goed tot zijn recht wanneer je dit per website of webapplicatie toepast.
Dat is lastig te voorspellen. Onze specialisten zullen het onderste uit de kan halen om de maximale uit je website of webapplicatie te halen. Door de (gratis) benchmark weet je exact hoeveel sneller jouw website is geworden.
Ja, dat kan. Je betaalt dan per website een apart abonnement voor Optimalisatie.
Ja, dat kan. We adviseren het echter niet. Optimalisatie komt pas echt tot zijn recht wanneer alle websites of webapplicaties onder handen wordt genomen.
Nee, dat is niet mogelijk. Dit omdat je deze omgeving deelt met andere klanten.

Interesse in Optimalisatie?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
terug naar boven