Server-addons

RealHosting is gespecialiseerd in het aanbieden van gestandaardiseerde hostingoplossingen. Heb je echter behoefte aan speciale componenten die geen standaard onderdeel zijn van onze hosting? Dan kan je in dat geval toch bij ons terecht! Door gebruik maken van Server-addons kan jouw hostingconfiguratie volledig naar wens worden ingericht.

Server-addon Prijs partners Eindgebruiker
Let’s Encrypt € 5,00 p.m. € 10,00 p.m.
Nawas anti-DDoS inclusief inclusief
Patchman inclusief inclusief
Redis € 5,00 p.m. € 10,00 p.m.
PostgreSQL € 10,00 p.m. € 10,00 p.m.
Apache Solr € 10,00 p.m. € 10,00 p.m.
Node.js € 10,00 p.m. € 10,00 p.m.
Memcached € 5,00 p.m. € 10,00 p.m.
Elasticsearch € 10,00 p.m. € 10,00 p.m.
WordPress Toolkit inclusief inclusief
Joomla! Toolkit binnenkort beschikbaar binnenkort beschikbaar

Let’s Encrypt

Alle websites op jouw server voorzien van SSL? Kies dan voor de addon Let’s Encrypt.

Let’s Encrypt heeft als doel om websites veiliger te maken met beveiligde verbindingen. Om dit te realiseren geeft Let’s Encrypt gratis SSL-certificaten uit. Het volledige proces rondom het aanvragen, goedkeuren en vernieuwen vindt volledig geautomatiseerd plaats. De partij achter Let’s Encrypt is de non-profit organisatie Internet Security Research Group (ISRG). Dit is een samenwerking van een aantal grote bedrijven, zoals Facebook, Google, Cisco en Mozilla.

De technische werking van Let’s Encrypt is gelijk aan de technische werking van commerciële SSL-certificaten. Ook de zwaarte van de encryptie is gelijk. Na installatie en configuratie van een Let’s Encrypt-certificaat, wordt het dataverkeer tussen de website en de bezoeker gecodeerd. Dit is zichtbaar voor de websitebezoeker, wat voor extra vertrouwen zorgt. Ook Google kent een betere waardering toe aan websites met een SSL-certificaat.

Voordelen

 1. Laagdrempelige manier om een SSL-certificaat te koppelen aan je websites
 2. Goedkope oplossing voor SSL-certificaten, je betaalt alleen de addon

Nawas anti-DDoS (inclusief)

Een aanval voorkomen is onmogelijk, maar het is wel mogelijk om je te beschermen tegen de gevolgen.

Als je website wordt getroffen door een DDoS-aanval, dan zijn de gevolgen vaak groot. Ten eerste zijn alle websites op de betreffende server (met hetzelfde IP-adres) vaak uren onbereikbaar, met alle (financiële) gevolgen van dien. Daarnaast zal de hostingprovider ingeschakeld moeten worden (lees: extra kosten) om de problemen te verhelpen. Vaak bestaat die oplossing uit het isoleren van de betreffende site door deze te verplaatsen naar een “zwart gat”. Hierdoor is het probleem voor andere websites verholpen, maar blijft de site in kwestie onbereikbaar zolang de aanval duurt.

Helaas neemt het aantal aanvallen sterk toe en ook worden de aanvallen zwaarder en duren ze langer. De kans dat jouw websites hier ook last van zullen gaan ondervinden, neemt helaas dus toe. Een aanval voorkomen is onmogelijk, maar het is wel mogelijk om je te beschermen tegen de gevolgen. RealHosting gebruikt hiervoor Nawas anti-DDoS. Deze afkorting staat voor Nationale anti-DDoS Wasstraat. Nawas anti-DDoS is een initiatief van verschillende Nederlandse hostingproviders die hun krachten hebben gebundeld. Ook RealHosting neem actief deel aan dit initiatief, waardoor we Nawas anti-DDoS aan kunnen bieden aan onze klanten.

Werking Nawas anti-DDoS
Nawas anti-DDoS werkt als volgt: als een server wordt getroffen door een aanval, zal het verkeer tijdelijk omgeleid worden langs een centraal netwerk. Dit speciale netwerk beschikt over een grote hoeveelheid speciale apparatuur en is gekoppeld aan een zeer zware internetverbinding. De apparatuur reinigt het verkeer van de “onzin” en stuurt het schone verkeer naar RealHosting terug. Het netwerkverkeer wordt als het ware “gewassen”. Hierdoor is bij een aanval de server vrijwel direct weer bereikbaar.

Voordelen

 1. Bescherming tegen de gevolgen van een aanval
 2. Je website / webserver blijft bereikbaar
 3. Geen technische aanpassingen nodig
 4. Zeer effectieve wasstraat

Patchman (inclusief)

Detecteer kwetsbaarheden en malware met Patchman. Het ideale gereedschap om jouw website veilig te houden!

Sites worden steeds vaker gehackt. De gevolgen van een hack kunnen groot zijn, denk aan: verlies van gegevens, identiteit fraude, imagoschade, claims, hoge kosten voor herstel, etc. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 80% van sites die gebruik maken van WordPress, Joomla, of Drupal, draait met verouderde software. Deze sites lopen een groot risico om slachtoffer van hackers te worden.

Om sites veilig te houden, moeten beheerders continu controleren op updates die betrekking hebben op de veiligheid van hun sites. Dit is specialistisch werk en kost veel tijd. Vaak komen ernstige kwetsbaarheden buiten werktijd aan het licht, waardoor ook veel bedrijven vaak te laat updates draaien. Patchman biedt een oplossing voor deze problemen.

Werking Patchman
De software van Patchman scant sites continu op kwetsbaarheden en op malware. Als er problemen worden gevonden, dan lost Patchman deze direct op door de getroffen code te vervangen door goed geteste updates. Via een uitgebreid online beheersysteem kunnen gebruikers van het systeem exact instellen hoe Patchman te werk moet gaan en welke notificaties gestuurd worden. Hierdoor wordt het beheer van sites aanzienlijk vereenvoudigd en neemt de kans op beveiligingsproblemen sterk af.

Voordelen

 1. Automatische oplossing voor kwetsbaarheden
 2. Detecteert Malware en zet deze in quarantaine
 3. Vermindert beheerkosten
 4. Volledige controle over de aanpassingen
 5. Uitgebreid dashboard met overzicht en instellingen
 6. Nederlands product
 7. Detecteert een breed scala aan (verouderde) OpenSource software

Overige addons

Behoefte aan maatwerk? Kies uit de speciale componenten die wij te bieden hebben.

Bij afname van een deze Server-addons betaal je eenmalig een vergoeding voor installatie en maandelijks een vergoeding voor onderhoud. Dankzij ons effectieve onderhoudsprogramma beschik je altijd over de laatste stabiele versie, is de veiligheid optimaal en geniet je van de beste performance voor jouw hostingconfiguratie.

 
PostgreSQL
  Logo PostgreSQL
Geavanceerde database-engine met veel opties.
 

Offerte aanvragen

Apache Solr
  Logo Solr
Geschikt voor zeer grote websites met veel content.
 

Offerte aanvragen

Redis
  Logo redis
Geavanceerde database service.

 

Offerte aanvragen


Node.js
  Logo nodejs
Softwareplatform gebaseerd op JavaScript.
 

Offerte aanvragen

Memcached
  Logo memcached
Geavanceerde database service.

 

Offerte aanvragen

Elasticsearch
  Logo elastic
Ideaal voor websites met veel zoekopdrachten.
 

Offerte aanvragen

Interesse in een Server-addon?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
terug naar boven