Home / Gratis seminar over domeinnamen

Gratis seminar over domeinnamen

24 december 2013 - 00:00u - 2 minuten leestijd

RealHosting organinseert op 13 februari een uniek seminar over domeinnamen in kasteel Montfoort. Tijdens dit seminar word je volledig bijgepraat over de laatste trends en over relevante technische ontwikkelingen op het gebied van domeinnamen. De toegang is gratis voor relaties van RealHosting.

Seminar domeinnamenVeel mensen staan er niet bij stil, maar er gebeurt veel op het gebied van domeinnamen.

Zo neemt het aantal domeinnamen nog steeds toe en ook het aantal domeinextensies groeit sterk. Technische ontwikkelingen zorgen er voor dat we meer mogelijkheden krijgen en dat de manier waarop we met domeinnamen omgaan, verandert.

Domeinnaam seminar

Het programma op 13 februari is uiterst gevarieerd. In één middag word je helemaal bijgepraat op het gebied van domeinnamen: de laatste trends , relevante technische ontwikkelingen en commerciële kansen. Hiervoor zijn diverse sprekers uitgenodigd, zoals een spreker van SIDN die o.a. ingaat op DNSSEC en veiligheid. Een medewerker van SEDO zal vertellen hoe je inkomsten genereert met inactieve domeinen. Uiteraard komt ook de vrijgave van 1400 generic top-level domains (gTLDs) uitgebreid aan bod: welke mogelijkheden heb je en hoe leg je jouw domeinnamen als eerste vast.

Kortom: werk je met domeinnamen, dan mag je dit unieke seminar niet missen!

Volledige programma bekijken en aanmelden

 

Pim Directeur en eigenaar

Pim is directeur van RealHosting en sinds 2001 actief in webhosting. Hij is voornamelijk op strategisch niveau actief maar zijn Linux-hart klopt nog steeds.

pim@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok