Home / Klant in beeld: VeDoSign

Klant in beeld: VeDoSign

24 september 2015 - 00:00u - 3 minuten leestijd

Iedere klant heeft een uniek verhaal, één ding hebben zij echter gemeen: ze zijn klant bij RealHosting en daar zijn wij trots op.
Via deze weg bieden wij onze klanten graag een podium om hun verhaal met jullie te delen.

Deze maand in beeld: VeDoSign

Over VeDoSign

VeDoSign onderscheidt zich door geen alledaagse producten op de markt te zetten, maar uitsluitend producten aan te bieden die ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde hebben om de effficiëntie en service optimaal te vertalen naar resultaatverbetering.

Hierin staat centraal dat de klant direct merkbare voordelen ondervindt. Tijd is geld en wachttijd is ergernis. Middels diverse eenvoudige maar geavanceerde elektronische systemen worden wachttijden bekort en omgezet in praktische en nuttige activiteiten. Zowel ten gunste van het personeel als wel ten gunste van gast/klant. Door de jarenlange marktervaring kent VeDoSign de specifieke uitdagingen van uw onderneming. Wij kunnen u direct aantonen wat er verbeterd kan worden, en wat dat voor u oplevert.

VeDoSignPersoonlijk contact

Of u nu groot of klein bent, VeDoSign maakt geen onderscheid en al onze klanten krijgen dezelfde service! We zijn een open en platte organisatie, waarin elke medewerker garant staat voor kwaliteit en service. VeDoSign publiceert haar klanten graag op de website en juicht het alleen maar toe als potentiële klanten onze bestaande relaties contacteren om inlichtingen in te winnen. Dit kan betrekking hebben op onze producten en diensten, maar ook over VeDoSign zelf of haar medewerkers. Als u ons even belt krijgt u direct de contactgegevens van degene die u wilt spreken.

Zaken doen met VeDoSign moet u een goed gevoel geven. Service, kwaliteit en uiteraard de beste condities zijn hiervoor van essentieel belang. Bovendien zijn producten op voorraad! Om u ervan te overtuigen dat u de juiste beslissing neemt kunt u alle producten van VeDoSign gratis en zonder voorbehoud uitproberen. Elke systeem wordt kosteloos bij u geleverd en geïnstalleerd. VeDoSign gaat uitsluitend voor tevreden klanten en u ontvangt de factuur pas als u volledig overtuigd bent!

Marktleider

VeDoSign is marktleider en onze doelstelling is om dit te blijven met o.a. een uitbreiding naar het buitenland, voornamelijk focus op Duitsland.
In juli 2015 hebben we een compleet nieuwe website gelanceerd waarin ook meer nieuwe producten zijn geïntroduceerd.
Om met de tijd mee te gaan hebben wij enkele maanden ook een webshop geopend die nu al goed resultaat levert.

Meer weten? Bezoek de website van VeDoSign: www.vedosign.com

VeDoSign over RealHosting

John van Dormolen“Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe webhoster kwamen wij in contact met RealHosting.
Onze ervaringen zijn buiten verwachting bijzonder positief.
De responsetijd is heel snel, uiterst bekwaam en ook belangrijk, fijne vriendelijke medewerkers.”
John van Dormolen, directeur

Ook in beeld?

Ben je klant en wil je ook in beeld komen? neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@realhosting.nl.

web-monitoring-ok