Home / Nieuw controle paneel gaat live

Nieuw controle paneel gaat live

3 juli 2019 - 14:38u - 2 minuten leestijd

Het gaat gebeuren! Vanaf dinsdag 16 juli 2019 zullen wij de eerste groep klanten omzetten naar ons nieuwe controle paneel RealCloud.

Eerder dit jaar kondigde wij de bèta versie aan en in een mum van tijd ontvingen wij tientallen aanmeldingen voor het Early Access Program. Waarvoor dank! Mede hierdoor konden wij het controle paneel uitvoerig testen. Inmiddels is de software klaar voor gebruik. In dit bericht vertellen wij je graag wanneer wij wat gaan doen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gefaseerde overstap

De komende periode zullen wij alle klanten omzetten van het oude PowerPanel naar het nieuwe RealCloud. Dit doen wij in fases om te zorgen dat iedere klant voldoende aandacht krijgt bij eventuele vragen.

Voor sommige klanten, met name geavanceerde gebruikers (Partners) en klanten met veel abonnementen, kunnen wij nog geen exacte datum toezeggen. Wel zorgen wij ervoor dat je ruim voor de omzetting wordt bericht. Die communicatie doen wij in augustus.

Bekijk wanneer jouw account wordt omgezet

Vul hieronder je klantnummer of e-mailadres in en klik op opzoeken:


Nieuwe handleidingen

Afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt om de handleidingen op onze website om te zetten naar het nieuwe controle paneel. Op enkele handleidingen na is dit gelukt en zijn de handleidingen geupdate. De komende periode zullen wij overige handleidingen updaten én nieuwe handleidingen toevoegen.

Veelgestelde vragen

Vraag: Ik wil overgezet worden op een ander moment, kan dat?
Antwoord: In principe is dit niet mogelijk. Neem contact met ons op als er bijzondere omstandigheden zijn.

Vraag: Heeft de overzetting consequenties voor de bereikbaarheid van mijn diensten?
Antwoord: Nee, jouw website en toebehoren zullen gewoon operationeel blijven.

Vraag: Ik heb een bug gevonden of heb een tip/wens, hoe kan ik dit melden?
Antwoord: Wij gebruiken dit formulier voor het verzamelen van bugs- en wensen. Onze Product Owner zorgt dan voor het verdere vervolg.

Vraag: Als je bent overgezet, kan je dan nog gebruik maken van PowerPanel?
Antwoord: Nee, eenmaal overgezet kan je niet terug. Tijdens de overzetting schakelen we jouw account ook uit in PowerPanel om te voorkomen dat je hier inlogt.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over het nieuwe controle paneel? Neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@realhosting.nl. We helpen je graag.

web-monitoring-ok