Home / Ondersteuning hosting WordPress Multisite

Ondersteuning hosting WordPress Multisite

12 mei 2014 - 00:00u - 2 minuten leestijd

Veel klanten van RealHosting gebruiken het CMS WordPress voor het publiceren van Websites. In sommige gevallen is het wenselijk om meerdere WordPress-websites te beheren via één omgeving. In dat geval spreek je van WordPress Multisite. RealHosting biedt uitgebreide ondersteuning voor WordPress Multisite.

WordPress multisiteVanaf WordPress versie 3.0 is het mogelijk om een netwerk van WordPress sites te maken met behulp van de zogenaamde Multisite-optie. Een Multisite netwerk is een verzameling van sites die dezelfde (één) WordPress installatie delen. Ook kunnen deze sites plugins en thema’s delen. Eigenlijk spreek je over virtuele sites, omdat ze geen individuele mappen op de server hebben, uitgezonderd mappen voor media-uploads. Daarnaast heeft elke virtuele site aparte tabellen in de database.

Hosting WordPress multisite configureren

RealHosting biedt uitgebreide ondersteuning voor WordPress Multisite installaties. Hierbij wordt het gebruik van een hosting Premium+ pakket sterk aanbevolen in verband met de
performance.

Voor klanten van RealHosting die aan de slag willen met de hosting van WordPress Multisite installaties, hebben we een uitgebreide uitleg geschreven. Uiteraard is het ook mogelijk om contact om te nemen met onze hostingspecialisten van de helpdesk.

Meer informatie hosting WordPress Multisite

 

web-monitoring-ok