Home / onna-onna kiest voor managed hosting van RealHosting

onna-onna kiest voor managed hosting van RealHosting

6 mei 2013 - 00:00u - 3 minuten leestijd

Managed hosting van RealHosting zorgt ervoor dat online verzekeraar onna-onna zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van technische infrastructuur. Hierdoor kan het bedrijf zich volledig richten op dat waar zij goed in is: online verzekeringen aanbieden voor vrouwen.

De uitdaging van onna-onna

“onna-onna gaat voor een 10 op gebied van service”, vertelt Online Marketing Manager Bernd Holties. Vol enthousiasme stelt hij verder: “Daar hoort ook de best mogelijke online beleving bij: een snelle website en infrastructuur waar onze klanten op kunnen rekenen.”

Verreweg de meeste verzekeringen bij onna-onna worden online afgesloten. Het complete bestelproces moet dus perfect verlopen. De lat ligt dus hoog voor zowel onna-onna als voor de leveranciers.

Bernd: “Bij de vorige hostingprovider – een van de grootste van Nederland – lukte het ons niet om van een 7 een 10 te maken. Vooral het proactief meedenken met de klant en de persoonlijke relatie ontbrak. Bij een groot bedrijf zijn wij een kleine klant. Dat merk je in de mate waarin de leverancier zijn best doet om het maximale te bereiken.”

De oplossing van RealHosting

Om optimale prestaties te waarborgen, is gekozen voor een flexibele Cloud Server. Deze oplossing werkt onafhankelijk van hardware, waardoor de performance en de betrouwbaarheid worden vergroot. RealHosting is verantwoordelijk voor het beheer, voor het installeren van updates, configuratie van de firewall, monitoring en voor het verzorgen van de back-ups.

Na installatie van de server heeft RealHosting het volledige migratieproject (kosteloos) begeleid. Mogelijke migratieproblemen worden op voorhand geïnventariseerd en direct opgelost als zij zich voordoen.

Het resultaat

De overstap is probleemloos verlopen. Bernd: “Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een migratie zonder ook maar één noemenswaardig probleempunt is verlopen. Dit resultaat geeft ons extra vertrouwen in de kennis en ervaring van RealHosting. Ook andere voordelen werden ons snel duidelijk. Zo is bijvoorbeeld de laadtijd van de pagina’s gemiddeld met zo’n 30% tot 40% verlaagd. Dit resulteert in een betere klantbeleving en ook een hogere conversie in het bestelproces. En misschien nog wel belangrijker is het feit dat wij ons geen zorgen meer hoeven te maken over de technische infrastructuur. En als we ergens niet uitkomen, dan staan ze bij RealHosting altijd voor ons klaar.”

Over onna-onna

Wij vinden verzekeren iets moois. Niet spannend, niet sexy, maar wél nodig. Je verzekert immers de belangrijkste zaken in je leven, je gezondheid, je huis en je auto. En als daar iets mee gebeurt dan wil je goed en deskundig geholpen worden. Door echte mensen die aandacht hebben voor jouw persoonlijke situatie. Dat doen wij!

Bij ons heet dat verzekeren volgens vrouwen, met de waarden die bij vrouwen horen. Met aandacht voor de ander en oog voor detail. Sinds 2008 hebben er al tienduizenden vrouwen voor onna-onna gekozen.

www.onna-onna.nl

Over RealHosting

RealHosting is een middelgrote Nederlandse hostingprovider, gespecialiseerd in hosting met toegevoegde waarde. Dat doen we al vanaf 2001. Met een enthousiast en hecht team van professionals zijn wij klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare Partner te zijn.

realhosting.nl

Meer weten? Download de PDF met de customer case.

Pim Directeur en eigenaar

Pim is directeur van RealHosting en sinds 2001 actief in webhosting. Hij is voornamelijk op strategisch niveau actief maar zijn Linux-hart klopt nog steeds.

pim@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok