Home / RealHosting in 2016

RealHosting in 2016

15 januari 2016 - 00:00u - 3 minuten leestijd

Een jaarwisseling is hét moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Om 2016 nog succesvoller te maken dan afgelopen jaar, delen wij graag een paar inzichten.

Internet populairder dan ooit

Onlangs werd de 300 miljoenste domeinnaam wereldwijd geregistreerd. Daarbij blijft .com ruimschoots koploper met zo’n 120 miljoen registraties. NL doet het ook zeker niet slecht met zo’n 5,5 miljoen en heeft daarmee per hoofd van de bevolking de meeste domeinnamen.
Tevens worden er sinds 2013 nieuwe domeinextensies (Top Level Domains) vrijgegeven zoals .amsterdam, .website en .frl. Van de ongeveer 1300 nieuwe extensies zijn er inmiddels zo’n 900 beschikbaar. In de loop van 2016 zal de uitgifte worden afgerond. Deze nieuwe extensies bieden veel mogelijkheden voor zichtbaarheid en vindbaarheid van websites. Belangrijk dus om in de gaten te houden en de voor jou relevante extensies vast te leggen. Wil je advies hoe je het beste gebruik kan maken van deze nieuwe mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

security

Meer succes door optimaliseren gebruikerservaring

Iedereen kan bedenken dat een veilige, snelle, betrouwbare en prettige website meer succes op zal leveren dan een slechte website. Denk aan een website vol malware en trage pagina’s. Maar wist je dat zoekmachines zoals Google je ook belonen of straffen op basis van hoe jouw website scoort op deze gebieden? Geen stress: we’ve got you covered!
Een belangrijk aspect is de veiligheid. Een website met malware wordt namelijk door veel zoekmachines en browsers geblokkeerd. RealHosting controleert actief op malware en je kan een bericht laten versturen als wij iets hebben gevonden dat verdacht is.
Vergeet ook niet om een SSL certificaat op je website te installeren. Dit verbetert de veiligheid en het vertrouwen bij je bezoekers. Maar ook Google zal je website een hogere positie geven.
Wil je echt het maximale uit je website halen? Laat dan je website op een eigen Private Cloud Server zetten. Nadat wij de server en website hebben geoptimaliseerd, krijg je supersnelle laadtijden. Verbeteringen van 80% komen zeer regelmatig voor. Je bezoekers zullen dat zeker op prijs stellen!

Samen succesvol

Afgelopen jaar heeft RealHosting een prima jaar gehad dankzij het vertrouwen van onze klanten. We hebben veel diensten kunnen verbeteren, nog meer inspiratie opgedaan en waardevolle feedback ontvangen. In 2015 zijn maar liefst vijf nieuwe medewerkers gestart, waaronder twee programmeurs voor ons PowerPanel control panel. Dit jaar bestaan we 15 jaar: reden voor een feestje op zaterdag 4 juni. Houd je mailbox in de gaten voor een uitnodiging.
Om onze klanten nog beter te bedienen, hebben we een aantal vacatures openstaan. Ben jij of ken jij iemand die bij ons wil werken? We zoeken nog een Linux systeembeheerder, iemand voor klantondersteuning, een PHP programmeur en afstudeerders.

growth

Innovatie & PowerPanel

In het derde kwartaal van 2016 zullen wij een volledig nieuwe versie uitbrengen van het PowerPanel beheersysteem. Heb je zelf nog ideeën voor het verbeteren van onze hosting en/of systemen? Dan horen we dat graag van je!

Een succesvol 2016 gewenst!

web-monitoring-ok