Home / RealHosting introduceert nieuw controle paneel

RealHosting introduceert nieuw controle paneel

18 april 2019 - 09:03u - 2 minuten leestijd

We willen je graag laten weten dat we de afgelopen periode hebben gewerkt aan een nieuw controle paneel – RealCloud. Nu zijn we klaar om de bèta versie aan te kondigen. We vertellen je graag wanneer we wat gaan doen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom een nieuw controle paneel?

Het huidige controle paneel, PowerPanel, is ooit gestart als zusterbedrijf van RealHosting. In 2015 is het afgesplitst als zelfstandig bedrijf, om de software ook aan andere hostingproviders te verkopen. Deze strategie is helaas niet altijd in belang van RealHosting en haar klanten gebleken: een maatpak zit toch lekkerder dan confectie.

Daarom zijn we teruggegaan naar de tekentafel: hoe kunnen we onze klanten, partners en medewerkers het beste ondersteunen in de belangrijkste processen. Het resultaat is een zeer robuust, modulair systeem waarbij we onszelf continue hebben uitgedaagd op deze vlakken.

Bestellen in het nieuwe controle paneel

Het bestellen van diensten in het nieuwe controle paneel werkt veel intuïtiever

Early Access Program

Houd je niet van wachten? Of denk je graag mee met ons? Meld je dan aan voor het Early Access Program. Wij bekijken dan of jouw account geschikt is om in de bèta versie alvast toegang krijgt tot het nieuwe controle paneel.

Belangrijke data

Datum Actie
18 april 2019 Aanmelden bèta versie geopend
29 april 2019 Alpha versie live
Mei 2019 Bèta versie live
N.t.b. Totale overstap

Veelgestelde vragen

Vraag: Wanneer worden alle klanten omgezet naar het nieuwe controle paneel?
Antwoord: We zetten alle klanten om op het moment dat de software klaar is. De kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. Op dit moment verwachten we eind juni of begin juli 2019. Hierover word je nog nader geïnformeerd.

Vraag: Wat wordt er van mij verwacht tijdens het Early Access Program?
Antwoord: We zijn ermee geholpen als je het systeem actief gebruikt en eventuele bugs en wensen aan ons doorgeeft.

Inloggen op het nieuwe controle paneel

We zijn klaar om de bèta versie van ons nieuwe controle paneel aan te kondigen

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen over het nieuwe controle paneel? Neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@realhosting.nl. We helpen je graag.

web-monitoring-ok