Home / RealHosting Partner Event 2019

RealHosting Partner Event 2019

10 juli 2019 - 11:30u - 10 minuten leestijd

Op donderdag 3 oktober 2019 organiseert RealHosting weer een Partner Event. Gezien de voorgaande successen wijken we dit jaar uit naar een nieuwe, grotere locatie en hebben we gekozen voor een interactiever programma.

Vanaf 11.00 uur ben je welkom op Conferentiecentrum BIT-MeetMe. Er staat dan een heerlijke lunch voor je klaar. Om 12.30 uur starten we met het programma. Rond 17.00 uur zijn we klaar. Hierna is er gelegenheid om (tot 18.00 uur) te netwerken tijdens de borrel – dus neem visitekaartjes mee!

Programma

Tijd Wat
11.00 Binnenkomst met koffie, thee en lunch
12.30 Opening door Pim Effting, directeur RealHosting
13.00 Keynote Igor Beuker
14.30 Workshop sessie 1
15.30 Korte break
16.00 Workshop sessie 2
17.00 Netwerkborrel en afsluiting (18.00)

Keynote Igor Beuker

Igor Beuker

In de afgelopen 25 jaar werd Igor uit betaald voetbal en van de Universiteit geschopt. Toch transformeerde hij zich van een ‘misfit’ naar een radicale marketingvisionair, moderne serie-ondernemer en een van de prominente sprekers in het internationale business circuit.

In de schijnwerpers is Igor professioneel publiek spreker en columnist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireert hij publiek over de hele wereld.

Tijdens conferenties en op Twitter is Igor met regelmaat trending topic als “Math Man in world of Mad Men”. In reviews omschrijft men hem als “Burning Man meets TED”.

Achter de schermen is hij ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s.

Igor’s purpose is om mensen te inspireren dat technologie de wereld beter kan maken. Met technologie kunnen we ziektes genezen en het klimaat redden. Onderwijs verbeteren en kennis delen. Gelijke kansen creëren voor iedereen op deze planeet.

Workshops

Datacenter tour

Datacenter tourAltijd al eens willen weten hoe een datacenter er van binnen uit ziet? Dit is je kans!

Nederland telt meer dan 6.000 datacenters en nog altijd schieten nieuwe datacenters als paddenstoelen uit de grond. Volgens Ruimtelijk Economische Ontwikkelstrategie (REOS) groeit deze sector rond de 15 % per jaar. De maatschappelijke en economische impact van datacenters is enorm. Zonder datacenters staat alles op de digitale snelweg stil. Datacenters faciliteren het internetverkeer en daarmee de gehele moderne samenleving.

Maar hoe werkt zo’n datacentrum nu eigenlijk en hoe ziet dat er van binnen uit? Na het passeren van de beveiligingscorridors wordt je door een datacenter expert rondgeleid. Tijdens deze rondleiding krijg je ieder hoekje van het datacenter te zien en word je bijgepraat over thema’s als redundantie, beveiliging, dataopslag, schaalbaarheid, energiegebruik, koeling en connectiviteit.

Scrum

Maurits DijkgraafWay2Web heeft een stevige groei-ambitie en als vanzelf loop je dan aan tegen verschillende vraagstukken. Want hoe ga je nou aan de slag met het toekomstbestendig opschalen van een dienstverlener? Nog niet eens zo lang geleden voelden we de pijn van groei in combinatie met onze ontwikkelmethode waterval. Simpel gezegd: de motor liep vast.

Als een soort van oase in de woestijn lag daar opeens de belofte van Scrum. Een methode waar Maurits niets van snapte en eerlijk gezegd ook helemaal niet in geloofde. Voor hem betekende het vooral controleverlies, in plaats van meer grip. Na veel wikken en wegen kwam dan toch de ommezwaai bij Way2Web: Scrum werken en het einde van de baas.

Toch is het niet alleen goud dat er blinkt bij het implementeren van Scrum. Er zijn evenveel valkuilen als voordelen en dat maakt het spannend om te starten. Maurits vertelt hier zijn verhaal en deelt zijn ervaringen, zijn angsten en natuurlijk ook de resultaten van de overgang naar Scrum. Om dit voor iedereen tastbaar te maken moeten ook de handjes uit de mouwen: Maurits gaat jullie het effect van Scrum aan den lijve laten ondervinden.

Over Maurits
Maurits is directeur en oprichter van Way2Web. Deze dienstverlener helpt bedrijven met het maken van efficiëntieslagen door middel van slimme software. De code is hier niet het product maar slechts onderdeel van de meerwaarde die Way2Web biedt als dienstverlener. In plaats van alleen software, draait het namelijk vooral om procesoptimalisatie. Daarin succesvol zijn, kan in zijn ogen alleen door het volgen van hele strakke processen.

In zijn rol als strategisch consultant richt hij zich op het mooiste wat er is: mensen de handvatten geven om meer te doen dan ze alleen zouden kunnen. Hij kijkt mee in de keuken van een klant om vervolgens te zien dat die klant met zijn advies en software echt vooruit komt.

De kennis die hij heeft opgedaan bij Way2Web zet hij ook vol overgave in voor UtrechtInc. Als mentor bij deze Business Incubator helpt hij jonge tech-bedrijven met opschalen van hun bedrijf.

Framework Laravel

Peter Paul Keulers

In de softwareontwikkeling wordt er vaak gebruik gemaakt van zogenaamde frameworks. Dit is een verzameling van softwarecomponenten om snel, veilig en gestructureerd software op te leveren.

Vanuit Way2Web is er overtuigend gekozen voor het Laravel (en Lumen) framework. Maar waarom werkt Way2Web überhaupt met een framework? Zitten daar naast de voordelen, ook nog valkuilen of nadelen aan? En wanneer is een framework nou de juiste tool voor de opdracht?

Deze, en nog veel meer vraagstukken zijn het dagelijkse werk van Peter Paul Keulers, IT-Manager en CISO bij Way2Web. Hij weet als geen ander uit te leggen hoe de keuze voor tools gemaakt wordt en hoe je er zo effectief mogelijk gebruik van maakt. In deze workshop vertelt hij alles over de do’s en don’ts van het gebruik van een framework en waarom Way2Web gekozen heeft voor specialisatie in plaats van diversificatie.

Over Peter Paul
Peter Paul begon zijn carrière in de Medische Informatica, gespecialiseerd in beeldverwerking en machine learning. Na de opkomst van het internet stapte hij over op webprogrammeren. Hij maakte zich alle facetten van het ontwikkelvak eigen en bekleedde onder andere functies als lead developer, scrum master en product owner.

Vanwege zijn voorliefde voor processen en de optimale inrichting ervan is hij altijd op de hoogte van de laatste standaarden en best-practices. (Data)-beveiliging is een van zijn favoriete onderwerpen en de gecombineerde rol van IT-Manager en CISO bij Way2Web is hem dan ook op het lijf geschreven. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is hij tech-host van zijn eigen MeetUp (Full-stack Utrecht) en betrokken bij de organisatie van initiatieven als WomenHack.

Plesk Obsidian

Thomas van Breen

Sinds jaar en dag vertrouwt RealHosting op de software van Plesk voor het beheer van haar applicaties en websites. Door continue waarde te blijven toevoegen stelt Plesk webprofessionals in staat om op een snelle, eenvoudige en veilige manier hun webinfrastructuur te beheren. En zij zijn niet alleen. Wereldwijd draaien meer dan 384.000 servers en ruim 11 miljoen websites op het Plesk-hostingplatform.

De wereldwijde ontwikkelaarsmarkt bestaat uit meer dan 20 miljoen ontwikkelaars die op zoek zijn naar snellere, veiligere en efficiëntere infrastructuren. De visie van Plesk is om de winstgevendheid van webprofessionals  voortdurend te verhogen door hen een cloudplatform te bieden dat gebruikers een kant-en-klare omgeving biedt. Deze visie gaat hand in hand met het gedachtegoed van de Partnerprogramma’s van RealHosting.

Naast het vereenvoudigen van de complexiteit, vergroot Plesk zijn inspanningen om klanten en partners in staat te stellen Plesk uit te breiden en naar wens aan te passen. Het rijke ecosysteem van Plesk-extensies biedt niet alleen toegang tot nog relevantere functies die zijn gericht op specifieke doelgroepen, maar biedt ook hostingproviders van elke grootte de mogelijkheid waarde toe te voegen aan hun aanbod.

In deze workshop leer je meer over de nieuwe functies en veranderingen van Plesk Obsidian – de nieuwste versie van Plesk – en gaan we dieper in op functionaliteiten zoals Fail2Ban en WordPress Toolkit.

Over Thomas
Thomas begon 6 jaar geleden zijn carrière bij Plesk als strategische accountmanager. Inmiddels leidt hij de internationale verkoopteams (EMEA en Azië) die strategische partners bij Plesk beheren. Met een team van strategische accountmanagers, verkoopingenieurs en partnermarketeers, is hij verantwoordelijk voor de algemene strategische verkoop en de go-to-market-strategie.

Voorafgaand aan Plesk is Thomas 3 jaar bezig geweest met opstarten van SSL Store Europe en zodoende heeft hij een Europees netwerk opgezet voor het implementeren van SSL-automatisering bij Telco’s en managed service providers.

Content marketing

Nina RawiHoe verleid je de klant online?

De wereld digitaliseert in moordend tempo. Dat brengt zeeën van kansen met zich mee. Iedere potentiële klant of toekomstig werknemer oriënteert zich op internet en maakt beslissingen op basis van online informatie. Hoe kun je in contact komen met je klant? Hoe profiteer je optimaal van de ontwikkelingen in het digitale landschap?

In een interactieve workshop laat Nina zien dat online zichtbaarheid voor iedereen mogelijk is. We gaan aan de slag met elkaar o.b.v goede en minder goede voorbeelden, tools en tips binnen contentmarketing. Zo kan je de volgende dag direct starten met jouw geniale ideeën.

Over Nina
Nina Rawie, marketing strateeg van het eerste uur bij marketingbureau Bambuu is sparringpartner voor organisaties in het MKB. De missie van Bambuu is om ambitieuze bedrijven het podium te geven dat ze verdienen. In haar rol als strateeg brengt zij doelstellingen samen tot een pragmatische marketingaanpak gericht op de lange termijn.

Bambuu is één van de snelstgroeiende digital marketing dienstverleners van Nederland. We
helpen kennisintensieve bedrijven met het ontwikkelen en structureel uitvoeren en
optimaliseren van een passend marketingbeleid.

Locatie

Conferentiecentrum BIT-MeetMe grote zaal 2

Conferentiecentrum BIT-MeetMe (website)
Galileïlaan 17
6716 BP Ede

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 3 oktober 2019
  • Tijdstip: van 11.00 tot 18.00 uur (inclusief lunch)
  • Exclusief en kosteloos voor Partners van RealHosting
  • We hebben plek voor zo’n 80-90 Partners
  • Aanmelden is noodzakelijk

Conferentiecentrum BIT-MeetMe vergaderruimte

Aanmelden

We verwachten dat de interesse groot is, dus tijdig aanmelden is belangrijk. We verheugen ons op je komst! Kom je met collega’s? Schrijf je dan los van elkaar in.

Geef jouw eerste, tweede en derde voorkeur aan in de velden hieronder. Wij delen je dan vervolgens in bij 2 workshops. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeuren. Kom je met collega’s? Schrijf je dan los van elkaar in.

NB. Bij veel animo kunnen we het aantal inschrijvingen per Partner terugbrengen om andere Partners ook de gelegenheid te geven om te komen. We vragen daarvoor je begrip.


De inschrijving is inmiddels gesloten.

Wil je toch nog komen? Neem dan even contact op met de afdeling verkoop via verkoop@realhosting.nl of 088 – 750 8948.

 

web-monitoring-ok