Home / RealHosting Partner Event: Maak kennis met de sprekers

RealHosting Partner Event: Maak kennis met de sprekers

21 augustus 2018 - 10:29u - 5 minuten leestijd

Donderdag 11 oktober is het zover. Dan opent Kasteel Montfoort weer haar deuren voor het exclusieve Partner Event van RealHosting.
Ook dit jaar hebben we weer toonaangevende sprekers uit onze industrie weten te porren voor een praatje. In dit artikel maken we daarom alvast kennis met de sprekers.

Nog niet aangemeld? Geef je dan nog snel op via onderstaand formulier. Eind september sluit de inschrijving.

E-mailbeveiliging: de belangrijkste standaarden

Marco DavidsE-mail is een veelgebruikt communicatiemiddel. Vooral binnen en tussen bedrijven vindt er erg veel mailverkeer plaats. Een aanzienlijk deel daarvan gebeurt onveilig. Een recente meting toonde aan dat het overgrote deel van .nl-domeinen nog niet voorzien is van alle standaarden die het berichtenverkeer van extra beveiliging voorziet. De belangrijkste standaarden die het mailverkeer verder kunnen beveiligen zijn SPF (voorkomt spoofing), STARTTLS (versleutelt verbinding met mailservers), DKIM (waarborgt dat inhoud onderweg niet wijzigt) en DMARC (zorgt voor alignment en rapporteert over misbruik). SIDN geeft deze standaarden sinds 2018 een boost, door het geven van een incentive aan registrars, maar ook door het delen van kennis. Marco Davids, technisch consultant bij SIDN, neemt je in deze presentatie mee in de wereld van e-mailbeveiliging.

Het nieuwe cloud platform van RealHosting

Lennert den TeulingBegin dit jaar is RealHosting overgestapt op een nieuw cloud platform wat draait op Cloudstack: vooruitstrevende software voor het beheer van grootschalige cloud services. De technische infrastructuur wordt geleverd door IaaS leverancier PCextreme. Lennert den Teuling, CEO bij PCextreme, vertelt je in deze presentatie hoe het cloud platform van RealHosting in elkaar steekt, en hoe de ontwikkeling van het product over de afgelopen jaren tot stand is gekomen. Ook deelt Lennert graag zijn visie over hoe deze platformen zich over verloop van tijd gaan evolueren, en hoe hij denkt dat het cloud landschap er over een aantal jaar uit kan zien. Lennert is een internet ondernemer met 15 jaar ervaring in de hosting en cloud industrie. Zijn passie ligt bij het ontwikkelen van infrastructuur diensten, en dan met name de technologie die er achter schuilt.

Patchman: wat is het en wat doet het?

Bart MekkesSinds oprichting in 2014 wordt Patchman vandaag de dag door honderden hostingproviders, zowel in Nederland als op de internationale markt, gebruikt om grip te krijgen op de security aspecten van web-applicatie hosting. Uniek aan Patchman is de focus op het voorkomen van gecompromitteerde websites en de resulterende abuse door het ‘point of entry’ van een potentiële hack weg te nemen. Ook legt Patchman de nadruk op het creëren van een win-win voor zowel provider als eindgebruiker. Dankzij Patchman is een hostingprovider niet langer op grote schaal afhankelijk van het update-beleid van de eindgebruiker voor de veiligheid van haar servers, en geniet diezelfde eindgebruiker proactieve bescherming tegen hacks of malware, ondersteund met gerichte notificaties en voorlichting betreffende de beveiliging van de website. Bart Mekkes, Channel Developer & Product Specialist bij Patchman, zal in zijn presentatie dieper ingaan op de oplossingen en mogelijkheden die Patchman biedt, hoe dit bij RealHosting geïmplementeerd is, en de bredere implicaties voor hosting security best practises.

Hoe creëer je waarde?

Rogier Gigengack

Er zijn tegenwoordig honderden specialisaties en tools om de online businesses van het bedrijfsleven te laten renderen. Vandaag de dag spreken we niet over een Design, maar over UX, UI en CRO gebaseerd op data en NLP. Dan hebben we het enkel over vormgeving en vergeten we nog tientallen specialisaties. In de backend zijn er duizend en één andere specialisten te vinden. En dan hebben we nog tal van social media platforms, search engines en de bijbehorende specialisten. Hoe zorg je voor focus en hoe maak je aan de klant duidelijk waar jouw tarief op is gebaseerd? Wat is het verschil tussen €30 p/u en €150 p/u? Rogier Gigengack, Chief Value van Eigenlijk Alles, heeft zijn sporen verdient in hostingland en is geen onbekende in de WordPress community. In zijn presentatie geeft Rogier je praktische handvatten waarmee je jouw tarief bepaalt en hoe je deze maximaliseert.

Domeinnaamhandel: een louche business of toch niet?

Albert Schimmel

Handelen in domeinnamen – ook wel domaining genoemd – is voor veel mensen een onverklaarbaar verschijnsel. Domeinnaamhandelaren staan te boek als louche en schimmig. “Onterecht”, als je het Albert Schimmel vraagt. Als domeinnaamhandelaar bij SEDO brengt hij vraag een aanbod van dit virtuele vastgoed bij elkaar. In zijn prestatie rekent hij af met het stigma rondom domaining en geeft hij antwoord op vragen als “Hoe bepaal je de waarde van een domeinnaam?” en “Wat is het prijsverschil tussen .nl en .com?”.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 11 oktober 2018
  • Tijdstip: 12.00 – 18.00 uur (inclusief lunch)
  • Locatie: Kasteel Montfoort, Kasteelplein 1, 3417 JG Montfoort (website)
  • Exclusief voor Partners van RealHosting
  • We hebben plek voor zo’n 60-70 Partners
  • Aanmelden is noodzakelijk

Aanmeldformulier

We verwachten dat de interesse groot is, dus tijdig aanmelden is belangrijk. We verheugen ons op je komst! Kom je met collega’s? Schrijf je dan los van elkaar in.

NB. Bij veel animo kunnen we het aantal inschrijvingen per Partner terugbrengen om andere Partners ook de gelegenheid te kunnen geven. We vragen daarvoor je begrip.

Inschrijving is reeds gesloten

web-monitoring-ok