Home / Samenwerking met 123Cloud vda.hosting

Samenwerking met 123Cloud vda.hosting

16 juli 2013 - 00:00u - 2 minuten leestijd

De hostingmarkt is aan het veranderen. Innovatie op gebied van webhosting gaat erg snel. Om het kwaliteitsniveau in de toekomst verder te kunnen verbeteren, is 123Cloud vda.hosting een samenwerking aangegaan met RealHosting en daarover willen we u met plezier berichten.

Strategische samenwerking

Met ingang van 1 juli 2013 is 123Cloud vda.hosting een strategische samenwerking aangegaan met RealHosting. RealHosting is dé specialist op gebied van professionele webhosting. De webhosting en domeinregistratie zal voortaan worden aangeboden onder de naam RealHosting. Het belangrijkste resultaat van deze samenwerking is het nog verder optimaliseren van de dienstverlening. Zo is de bezetting op de servicedesk significant uitgebreid waardoor wij klanten van 123Cloud vda.hosting nog sneller van dienst kunnen zijn. Het kan dus zijn dat u ook nieuwe personen aan de telefoon of email krijgt. Tevens biedt RealHosting een next-generation beheersysteem voor webhosting. Wij verwachten dat u als klant al snel de voordelen zult merken van deze samenwerking.
Overige diensten, zoals (virtuele) Cloud Servers, blijven ongewijzigd bij 123Cloud.

Wat verandert er?

Websites en domeinnamen, nu gehost via 123Cloud vda.hosting, worden binnenkort overgezet naar het platform van RealHosting. Dit gebeurt in de periode tussen 18juli en 12 augustus 2013. Wij verwachten dat er geen hinder plaatsvindt. In principe hebben klanten daarom ook niets te doen. De inloggegevens voor bijvoorbeeld email en FTP blijven ongewijzigd. Klanten krijgen nader bericht op het moment dat ze worden omgezet.
Mochten er toch problemen zijn, neemt u dan direct contact op met RealHosting. Wij hebben een team klaar zitten om eventuele problemen snel te verhelpen.

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht – of een andere vraag – staan we u graag te woord. U kunt ons mailen op servicedesk@realhosting.nl of bellen op 088-7508918 (maandag t/m vrijdag, 9u00-17u00).

Pim Directeur en eigenaar

Pim is directeur van RealHosting en sinds 2001 actief in webhosting. Hij is voornamelijk op strategisch niveau actief maar zijn Linux-hart klopt nog steeds.

pim@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok