Home / RealHosting verwelkomt klanten 86 Internetdiensten

RealHosting verwelkomt klanten 86 Internetdiensten

5 april 2018 - 00:00u - < 1 minuut leestijd

RealHosting verwelkomt graag alle klanten van 86 Internetdiensten.
Per 1 maart 2018 heeft RealHosting het bedrijf overgenomen. Hierbij zullen alle diensten worden geïntegreerd met RealHosting om de beste kwaliteit en service te kunnen bieden.
Het klantenbestand van 86 Internetdiensten bestaat vooral uit partijen die professioneel bezig zijn met Internet – zoals bijvoorbeeld webbureaus en webwinkels. Dit is de primaire doelgroep van RealHosting waardoor de aansluiting van beide partijen uitstekend is.

Wat gaat er veranderen?
De hosting van 86ID wordt de komende periode omgezet naar het technische platform van RealHosting. Nadat deze omzetting is voltooid, zal RealHosting ook de klantondersteuning overnemen.
Dit zal in de komende maanden gaan plaatsvinden en hierover krijgen klanten nog gedetailleerd bericht met een planning & impactanalyse. Wij verwachten dat deze omzetting geen hinder oplevert. Er zit een team klaar om te ondersteunen bij vragen. Vanaf 1 april 2018 zal de facturatie worden gedaan uit naam van RealHosting.

Vragen?
Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, of een andere vraag, dan staan we je graag te woord. Je kan ons benaderen via verkoop@realhosting.nl of telefonisch op +31 (0)88-7508948.

Pim Directeur en eigenaar

Pim is directeur van RealHosting en sinds 2001 actief in webhosting. Hij is voornamelijk op strategisch niveau actief maar zijn Linux-hart klopt nog steeds.

pim@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok