Home / RealHosting voegt ondersteuning voor SEDO toe

RealHosting voegt ondersteuning voor SEDO toe

24 februari 2014 - 00:00u - 2 minuten leestijd

Per direct kunnen klanten van RealHosting hun inactieve domeinnamen “parkeren’ bij externe partij SEDO. Hierdoor wordt het mogelijk om extra inkomsten te genereren met advertenties op deze domeinnamen, of om de domeinnamen te koop aan te bieden.

sedo domein parkeren

Veel mensen hebben domeinnamen geregistreerd die niet meer worden gebruikt. Met deze inactieve domeinnamen valt vaak geld te verdienen door er reclame op te plaatsen, of door ze te verkopen. Dit kan je zelf regelen, maar je kunt het ook via een externe partij laten lopen.

SEDO

SEDORealHosting biedt haar klanten nu de mogelijkheid om domeinnamen te “parkeren” bij SEDO. Deze partij is gespecialiseerd in advertentieprogramma’s op inactieve domeinnamen en in het veilen van domeinnamen. Hierdoor kunnen ongebruikte domeinnamen voor extra inkomsten zorgen.

Om domeinnamen bij SEDO te parkeren heeft RealHosting een nieuwe functie toegevoegd aan het control panel. Met behulp van deze nieuwe optie kunnen alle klanten hun inactieve domeinnaam met één muisklik, parkeren bij externe partij SEDO. Hierna wordt het mogelijk om aan te geven of er advertenties getoond moeten worden op de domeinnaam, of dat de domeinnaam te koop mag worden gezet.

Directielid Joël van Amerongen van RealHosting: “Wij zoeken steeds naar nieuwe functionaliteiten, waardoor we meerwaarde aan onze klanten bieden. Deze unieke nieuwe optie biedt onze klanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier extra inkomsten te genereren met hun domeinnamen. Er zijn weinig andere partijen die deze mogelijkheid bieden.”

Deze extra functionaliteit is per direct en voor alle klanten van RealHosting, beschikbaar in het control panel. Deze uitbreiding is kosteloos!

Meer informatie over SEDO

 

Pim Directeur en eigenaar

Pim is directeur van RealHosting en sinds 2001 actief in webhosting. Hij is voornamelijk op strategisch niveau actief maar zijn Linux-hart klopt nog steeds.

pim@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok