Home / SSL-certificaat voor slechts 5 euro!

SSL-certificaat voor slechts 5 euro!

2 mei 2018 - 00:00u - 3 minuten leestijd

Omdat bij RealHosting veiligheid in een hoog vaandel staat, kost de hele maand mei een Standaard SSL-certificaat slechts 5 euro! Dat is een korting van ruim 83% op de reguliere prijs.

SSL-certificaat bestellen

Waarom een SSL-certificaat?

De veiligheid van websites wordt steeds belangrijker. Een cruciale stap hierbij is de inzet van SSL-certificaten om een beveiligde verbinding via HTTPS mogelijk te maken.

Vanaf juli dit jaar zal de nieuwste versie van Google Chrome websites zonder HTTPS-verbinding als ‘niet veilig’ markeren.

Website met een SSL-certificaat tonen een groen slotje

Websites met een SSL-certificaat tonen een groen slotje in de adresbalk en worden als ‘veilig’ gemarkeerd door Google Chrome. Websites zonder SSL-certificaat tonen geen slotje en worden dus eerdaags als ‘niet veilig’ gemarkeerd.

De werking van een SSL-certificaat is drieledig.

  1. Het dataverkeer tussen de website en de bezoeker wordt gecodeerd. Zo is het veel lastiger geworden om deze gegevens af te luisteren. Handig als je met vertrouwelijke gegevens werkt zoals betalingen of persoonsgegevens.
  2. De echtheid van de website wordt gevalideerd door de browser van de bezoeker. Zo weet de bezoeker zeker dat hij op jouw website zit en niet op een nagemaakte website (phishing).
  3. Beveiliging met SSL/HTTPS geeft vertrouwen bij je bezoekers. Je geeft het signaal dat je op een serieuze manier omgaat met je bezoekers. Over het algemeen bestellen klanten vaker en meer op bijvoorbeeld je webshop.

Bekijk alle 8 redenen om een SSL-certificaat te gebruiken

Wist je dat het gebruik van HTTPS een ranking factor is voor Google? Websites zonder SSL-certificaat krijgen een lagere waardering en komen hierdoor op een lagere positie in de zoekresultaten.

Forceren van HTTPS op websiteniveau

Na het aanvragen van een SSL-certificaat moet je nog een aantal handelingen verrichten om HTTPS op een juiste manier toe te passen op websiteniveau. Doe je dit niet, dan ontstaat er mixed content – een potentieel veiligheidsrisico voor de bezoeker.

Op onze helpdeskpagina vind je uitgebreide handleidingen voor de meest gangbare CMS-systemen zoals WordPress en Joomla.

Hulp nodig?
Kom je er zelf niet uit en heb je hulp nodig? Schakel dan een van onze specialisten in! Voor eenmalig 40 euro gaan wij graag voor je aan de slag. Hierbij geldt: no cure, no pay.

Specialist inschakelen

Schakel een specialist in voor het forceren van HTTPS op websiteniveau

Het forceren van HTTPS op websiteniveau dient zorgvuldig te gebeuren. Laat de technische afhandeling door een van onze specialisten uitvoeren.
1000+ website eigenaren gingen je voor!

Actievoorwaarden

  • De actie geldt voor alle nieuwe bestellingen in de maand mei 2018.
  • Na het eerste jaar betaal je het reguliere tarief.
  • De actief geldt alleen voor Standaard SSL-certificaten.
  • Om de kwaliteit hoog te houden, stellen wij een aantal technische voorwaarden bij installatie van een SSL certificaat.
  • Partners ontvangen additionele korting over de actieprijs conform hun programma.
web-monitoring-ok