Home / Terugblik Partner Event 2019

Terugblik Partner Event 2019

28 oktober 2019 - 11:22u - 2 minuten leestijd

Donderdag 3 oktober 2019 stond Conferentiecentrum BIT-MeetMe in het teken van ons jaarlijkse Partner Event. Door de buitengewoon goede opkomst waren bijna alle 110 stoelen bezet met enthousiaste Partners van RealHosting. In dit artikel blikken we terug op een fantastische dag en delen we de langverwachte aftermovie.

Terugblik

Gezien de voorgaande successen hadden we dit jaar gekozen voor een nieuwe, grotere locatie. Ook was er behoefte aan een interactiever programma en deze wens werd ingewilligd in de vorm van een aantal workshops.

Rond 11 uur arriveerden de eerste gasten op de locatie waarna zij werden getrakteerd op een heerlijke lunch. Het werd langzaamaan drukker en de meeste waren al uitvoerig begonnen met netwerken. Ook dit jaar weer veel nieuwe gezichten!

Even voor half 1 gaf Pim Effting (directeur RealHosting) het startschot van het formele programma. In zijn presentatie praatte hij je bij over wat we het laatste jaar allemaal hebben gedaan – zo zijn we onlangs overgegaan naar een nieuw controle paneel – en sloot hij af met een quiz over ons vak ‘webprofessional’.

Hierna was het de beurt aan Igor Beuker, de keynote van vanmiddag. Igor is professioneel spreker en columnist die bekend staat om zijn frisse blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en onafhankelijke stem inspireerde hij onze Partners en vertelde hij over de vierde industriële revolutie waar we middenin zitten.

Na een korte pauze gingen we verder met het programma. De groep werd opgesplitst en iedereen volgde zijn of haar eigen programma met gekozen workshops. Als Partner kon je kiezen uit de volgende workshops:

  • Datacenter tour
  • Scrum
  • Laravel Framework
  • Plesk Obsidian
  • Content marketing

Rond de klok van 5 kwam iedereen weer bijeen en was het tijd om te netwerken, om vragen te stellen aan de sprekers en om kennis te maken met het team achter RealHosting. Onder genot van een hapje en een drankje bleven velen van jullie nog even hangen om nog te netwerken. We hopen dat jullie na deze dag vol met nieuwe inzichten en praktische handvatten huiswaarts zijn gekeerd.

Aftermovie

Tot de volgende keer?

Na afloop hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen van onze Partners. Namens het hele team van RealHosting willen we iedereen bedanken voor hun aanwezigheid. Onze speciale dank gaat uit naar de sprekers en hun bijdrage aan deze succesvolle middag.

web-monitoring-ok