Home / Over ons / Nieuws / Nieuws / WordPress 5.1.1 uitgebracht

WordPress 5.1.1 uitgebracht

20 maart 2019 - 15:09u - 1 minuut leestijd

Op 12 maart 2019 is WordPress 5.1.1 uitgebracht. Dit is een beveiliging- en bugfix-release waarin 14 bugfixes en verbeteringen zijn doorgevoerd. Er zijn eveneens voorbereidingen getroffen om in WordPress 5.2 de minimale PHP versie op te hogen. We raden je aan om de update onmiddellijk door te voeren wanneer je al met WordPress 5.x werkt.

WordPress updaten naar versie 5.1.1

Als je inlogt op de back-end van WordPress, dan zie je de melding dat WordPress 5.1.1 beschikbaar is. Klik op de link ‘Nu bijwerken’ om jouw WordPress versie bij te werken naar versie 5.1.1. Wil je een nieuwe installatie van WordPress uitvoeren, dan kan je de laatste versie downloaden via https://nl.wordpress.org.

Website met auto-updates hoeven geen actie te ondernemen.

Let op

  • Maak voor een update altijd eerst een back-up van de bestanden en van de database. Uiteraard is dit zo geregeld met onze handige file back-up en database back-up tool.
  • Werk voor de update eerst je plugins bij en eventueel je thema. Deze moeten namelijk compatible zijn met de nieuwe versie van WordPress.

Vragen of hulp nodig?

Heb je nog vragen, kom je er niet uit, of wil je dat wij je helpen bij updaten van WordPress? Neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@realhosting.nl.

Dave Marketing manager

Dave is Marketing manager bij RealHosting. Hij verzorgt de (online) marketing en is betrokken bij nieuwe productontwikkelingen.

dave@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok