Home / (afgerond) Migratie virtualisatie platform

(afgerond) Migratie virtualisatie platform

1 maart 2013 - 00:00u - 2 minuten leestijd

In de periode van 2 t/m 8 maart 2013 zullen wij onze virtuele servers verplaatsen naar een nieuw platform. Tijdens het omzetten kan de server en/of website onbereikbaar zijn.

Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe hosting infrastructuur. Door gebruik van de laatste cloud technieken wordt de betrouwbaarheid verhoogd en tegelijk de prestaties verbeterd. De afgelopen maanden hebben wij een test gedaan met +/- 100 servers. Dat is goed bevallen en nu is het tijd dat de rest van onze klanten hiervan gaan profiteren.

Tijdens het omzetten van de servers is het nodig dat de servers tijdelijk worden uitgeschakeld, daarna geconverteerd en vervolgens weer ingeschakeld. Dit proces duurt ongeveer 2 a 3 uur per server en wordt gefaseerd uitgevoerd. Tijdens die periode is de website en de email tijdelijk niet beschikbaar.

In de eerste week van maart 2013 (2 t/m 8 maart) zullen wij dit uitvoeren. Om de overlast te beperken vindt dit plaats tussen 23u in de avond en 8 uur in de ochtend. De meeste Basis en Premium pakketten zullen in het weekend van 2 en 3 maart worden omgezet. Wil jij precies weten wanneer jouw site of server aan de beurt is? Neem dan contact op met ons.

Pim Directeur en eigenaar

Pim is directeur van RealHosting en sinds 2001 actief in webhosting. Hij is voornamelijk op strategisch niveau actief maar zijn Linux-hart klopt nog steeds.

pim@realhosting.nl - 088-7508918

web-monitoring-ok