Home / Arjen Schrijvers

Arjen Schrijvers

Cybercriminaliteit en privacy is de rode draad van mijn bedrijf

Arjen Schrijvers
Gastblogger | Webbouwer | Joomla expert

volg Arjen Schrijvers op:

Sinds 2004 ontwerpt en bouwt Arjen Schrijvers Joomla! websites, past bestaande websites aan, onderhoudt websites, update/migreert oude Joomla websites, optimaliseert (Joomla) websites voor zoekmachines (SEO) en beheert Joomla! websites. Daarnaast geeft Arjen AVG/awareness trainingen.

Naast het bouwen, onderhouden en hosten van Joomla! websites, is hij auteur van het boek ‘Joomla! 1.5 Beheer’ en verzorgt hij regelmatig workshops en trainingen. Trainingen ion bouwen websites, AVG trainingen, Cybersecurity trainingen en diverse Microsoft Office trainingen. Dit alles doet hij vanuit zijn eigen bedrijf SCHRIJVERS123.NL. Wij kunnen dan ook vol trots zeggen dat wij ‘Joomla! Specialist’ zijn.

Daarnaast was Arjen Schrijvers Team Leader van het Joomla! Certification Exam Team, het team (onderdeel van Joomla! Certification Program) dat de vragen voor de Joomla Certification Program ontwikkelt.

Cybercriminaliteit is iets waar iedereen mee te maken krijgt. In het dagelijks leven komt Arjen dit in de praktijk vaak tegen. Veelal heeft dit te maken met het niet up-to-date houden van Joomla of niet juist omgaan met de privacy gegevens. Maar ook de onwetendheid van internetgebruikers is veelal een oorzaak. Cybercriminaliteit en privacy is de rode draad en verbintenis tussen de verschillende onderdelen van zijn bedrijf.

web-monitoring-ok