Magento hosting

Magento: meest flexibel e-commerce platform

Magento biedt zeer veel functionaliteit. Bedoeld voor ondernemers die hun webwinkel serieus aanpakken. Dat geldt ook voor de hosting: die moet optimaal zijn. RealHosting is de ideale partner om het maximale uit jouw webwinkel te halen!

Magento hosting?

Je vraag je misschien af: wat is het verschil tussen normale webhosting en Magento hosting? En waarom zou ik mijn Magento website bij RealHosting onderbrengen?
Afgelopen jaren heeft RealHosting veel geïnvesteerd in onderzoek. Daardoor weten we precies wat we wel (en niet!) moeten doen bij een Magento webwinkel. Onze focus ligt op maximale betrouwbaarheid en optimalisatie van conversie.
Hoge beschikbaarheid

Met een eigen cloud server is jouw webwinkel altijd online. Over 2014 realiseerden wij gemiddeld 99,99% uptime.

Goed beveiligd

Wij houden de veiligheid actief in de gaten met onze unieke veiligheidscontrole. De hosting is niet gedeeld met andere klanten.

In de hoogste versnelling

Hoogwaardige servers, slimme technieken en finetuning zetten jouw webapplicatie in de hoogste versnelling. Zonder ingrijpende aanpassingen.

Kostenbesparend

Kopen van dure servers behoort tot het verleden. En je hebt ook geen systeembeheerder nodig. Meestal bespaar je daardoor flink op de Total Cost of Ownership.

Wij staan voor je klaar. 24×7.

Wij monitoren de hostingomgeving pro-actief. Bovendien hebben wij een 24×7 storingsdienst paraat om je altijd te helpen.

Groeit met je mee

Ons flexibele platform groeit met je mee – zonder enorme investeringen vooraf. Je betaalt wat je gebruikt.


Wist je dat…

…1 seconden sneller laden je conversie met zo’n 2% kan verhogen?
…75% van de bezoekers nooit terugkomt als de laadtijd meer dan 4 seconden is?
…zoekmachines snelheid en betrouwbaarheid meewegen in de ranking?

Advies & tarieven

Magento is serieuze software, voor ambitieuze ondernemers met professionele hosting. Daarom ondersteunen wij Magento niet op zogeheten “shared hosting” (waarbij de server wordt gedeeld met andere klanten).
Bij RealHosting bouw je jouw Magento hosting op in modules. We helpen je graag de beste keuze te maken. Instappen kan al vanaf 65,00 Euro per maand!

Overtuig jezelf!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. We zetten graag een testomgeving op zodat je zelf kan ervaren wat RealHosting voor jouw Magento webwinkel kan betekenen.


terug naar boven