WordPress hosting

WordPress: meest populaire CMS

Met ruim 60% marktaandeel, heeft WordPress een leidende positie. Goed om te weten dat RealHosting ruime ervaring heeft met WordPress hosting (deze website is ook WordPress!). Zowel je beginnende WordPress website als complexe, drukke website is van harte welkom.

WordPress hosting?

Je vraag je misschien af: wat is het verschil tussen normale webhosting en WordPress hosting? En waarom zou ik mijn WordPress website bij RealHosting onderbrengen?

Hoge beschikbaarheid Over 2014 realiseerden wij gemiddeld 99,99% uptime.
Goed beveiligd

Wij houden de veiligheid actief in de gaten met onze unieke veiligheidscontrole.

In de hoogste versnelling

Hoogwaardige servers, slimme technieken en finetuning zetten jouw webapplicatie in de hoogste versnelling. Zonder ingrijpende aanpassingen.

Kostenbesparend

Kopen van dure servers behoort tot het verleden. En je hebt ook geen systeembeheerder nodig. Meestal bespaar je daardoor flink op de Total Cost of Ownership.

Wij staan voor je klaar. 24×7.

Wij monitoren de hostingomgeving pro-actief. Bovendien hebben wij een 24×7 storingsdienst paraat om je altijd te helpen.

Groeit met je mee

Ons flexibele platform groeit met je mee; zonder enorme investeringen vooraf. Je betaalt wat je gebruikt.


Advies & tarieven

We hebben ons best gedaan om onze WordPress hosting zo betaalbaar mogelijk te houden. Zowel voor kleine, beginnende websites als voor high-traffic websites hebben we passende oplossingen.

Gedeelde hosting

Zeer geschikt als je een relatief eenvoudige website hebt. De investeringen zijn erg laag en je kan snel profiteren van de voordelen die RealHosting biedt.

Zo biedt het Premium+ pakket onder andere:
Het Professional+ pakket is beter geschikt als je website drukker is. Of als je website technisch zwaarder is – bijvoorbeeld door het gebruik van veel plug-ins:
bestel direct


Private Cloud

Wil je het beste voor je WordPress website? Kies dan een Private Cloud. Je website staat dan op een geheel eigen server – niet gedeeld met andere klanten. Dit biedt maximale prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast krijg je ook toegang tot extra mogelijkheden zoals SSH en GIT ondersteuning.

Je krijgt onder andere:
 • Hosting op volledig eigen server
 • Managed: wij doen systeembeheer
 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB dataverkeer
 • Handige file & database back-up
 • 39,99 Euro per maand
  28,00 Euro (met kortingsprogramma)
Nog niet voldoende? Laat ons dan extra optimalisaties uitvoeren. De maandelijkse investering hiervoor is slechts 10,00 Euro per maand:
 • Wij optimaliseren de website voor maximale prestaties
 • Inzet van diverse caching mogelijkheden
 • Gebruik van supersnelle webserver (Nginx ipv Apache)
 • Gebruik van PHP-FPM of HHVM
vraag aan


Meer informatie of direct aanvragen?


terug naar boven